Berichten

Open Dag 1 juni 2019

Op zaterdag 1 juni van 10.00 – 14.00 uur is weer de jaarlijkse Open Dag van De Cirkel. Op deze dag opent het hospice zijn deuren voor alle belangstellenden. In kleine groepjes worden rondleidingen verzorgd en zo kunt u kennismaken met de warme uitstraling van dit ‘bijna-thuis-huis’. Verder kunt u alle wenselijke informatie verkrijgen over zorg die mogelijk is zowel in het hospice als bij de mensen thuis. U bent van harte welkom.

 

Actie: Hart voor Salland 2019

De actie ‘Hart voor Salland’ van de Rabobank werd jarenlang georganiseerd in maart. Misschien hebt u dit jaar al uitgekeken naar een verzoek te stemmen op de Vrienden van De Cirkel.  De actie is echter uitgesteld tot het najaar. Wij zullen dan zeker weer deelnemen. Als het zover is, doen wij weer graag een beroep op u.

 

Boomplantdag maart 2019

De leerlingen van De Horizon, onze buren, hebben tijdens de Nationale Boomplantdag in maart enkele lindes een plek gegeven in de voortuin van het hospice. Zij verdienen een groot compliment, want zij lieten zich niet uit het veld slaan door stromende regen en kou. Ook de gemeente Raalte verleende haar medewerking. Het aanzien van het hospice oogt nu verzorgd.

 

Leerlingen Hans Groen op 21 maart 2019 in actie voor De Cirkel

Op 21 maart kwamen de leerlingen van muziekdocent Hans Groen bij elkaar in restaurant De Bagatelle voor hun jaarlijkse optreden. Trotse ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s konden genieten van een verrassende, gevarieerde concertavond.

Voorafgaand aan dit concert hebben deze leerlingen allerlei activiteiten verricht om geld in te zamelen voor De Cirkel. Tuinmeubels werden gewassen, taarten gebakken en flessen ingezameld. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele acties. Fantastisch hoe deze jongeren zich hebben ingezet voor dit goede doel. Na afloop van het concert konden zij een cheque met een mooi bedrag overhandigen aan De Cirkel.

Dank en waardering voor deze leerlingen en hun docent.

 

Thema-avond /trainingsdag

De lenteperiode heeft in het teken gestaan van diverse activiteiten. Zo verzorgde kaderarts Anouk Bovenkerk een interessante themabijeenkomst. Met een opkomst van 50 vrijwilligers vond ze een goed gehoor voor het onderwerp “Sterven; hoe gaat dat eigenlijk”.