Open dag Stichting De Cirkel

Terminale zorg in hospice en thuis

Zaterdag 10 juni organiseert Stichting De Cirkel een Open Dag in het hospice aan de Monumentstraat 57b in Raalte. De stichting faciliteert terminale zorg in het hospice, maar ook bij mensen thuis. Op zaterdag 10 juni is er gelegenheid om het hospice tijdens een van de rondleidingen te bekijken en informatie in te winnen over de zorg thuis.

“We hebben het hospice als een grote meerwaarde ervaren in een zeer moeilijke tijd. Niet alleen mijn moeder werd heel goed verzorgd, wij voelden ons ook als familie erg ondersteund.” Het is slechts een van de vele dankbare reacties die de vrijwilligers en coördinatoren van het hospice in Raalte ontvingen. Om iedereen de kans te geven kennis te maken met het hospice, is er de Open Dag. Deze keer op zaterdag 10 juni. Dan staan de deuren van het hospice open en kunt u een kijkje nemen in het gebouw dat afgelopen jaar werd uitgebreid met een vijfde gastenkamer en extra familiekamer. Deze extra accommodatie blijkt nu al te voorzien in de groeiende vraag vanuit de Sallandse bevolking naar ondersteuning bij terminale zorg.

Tijdens de Open Dag is er ook gelegenheid om u te laten informeren over vrijwilligerswerk. Zowel de coördinatoren van het hospice en zorg thuis, als vrijwilligers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en meer te vertellen over het werk in het hospice en de zorg thuis. Ook de Vrienden van Stichting De Cirkel zijn aanwezig. Zij ondersteunen o.a. met de verkoop van producten op evenementen in de regio het werk van de vrijwilligers. Ook zij kunnen u informatie geven over de stichting.

De Open Dag vindt plaats van 10.00 – 14.00 uur. Het hospice is gevestigd aan de Monumentstraat 57b in Raalte en heeft een regionale functie voor Midden Salland.

Meer informatie? Neem dan contact op met een van de coördinatoren van Stichting De Cirkel, 06-20134461. Zie ook www.decirkelraalte.nl