Open Dag stichting De Cirkel

Zaterdag 8 oktober organiseren we een Open Dag in ons hospice. U bent van harte welkom! Er is deze dag gelegenheid om tijdens een van de rondleidingen het hospice te bekijken en ook om informatie te krijgen over de terminale zorg die we faciliteren bij mensen thuis.

Recent is het hospice verbouwd. De afgelopen tijd is hard gewerkt aan de realisatie van een vijfde gastenkamer en een extra familiekamer. Hiermee is het hospice voorbereid op de groeiende vraag vanuit de Sallandse bevolking naar ondersteuning bij terminale zorg.

Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij De Cirkel? Dan is dit een goede dag om u te laten informeren en vragen te stellen. Zowel de coördinatoren van het hospice en zorg thuis, als vrijwilligers zijn aanwezig om er alles over te vertellen.

De Open Dag vindt plaats van 12.30 – 16.30 uur. De muzikale omlijsting verzorgt Hans Groen met muziekstudenten. Het hospice is gevestigd aan de Monumentstraat 57b in Raalte en heeft een regionale functie voor heel Salland. Daarbij gaat het om zowel de zorg in het hospice, als de zorg thuis. Mocht u deze dag met de auto komen, dan is er parkeergelegenheid achter het gemeentehuis van Raalte.

NB: 8 oktober is tevens de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg

  • De onderstaande foto’s van de nieuwbouw zijn gemaakt door vrijwilliger Abe Kooi.