Vrienden van De Cirkel

De Vrienden van De Cirkel en de hoofdstichting zijn d.m.v. een fusie op 1 januari 2018 in elkaar opgegaan. Eén stichting, één bestuur, daadkrachtig en slagvaardig voor alle zaken die de Stichting De Cirkel betreffen. Een afvaardiging vanuit de Vriendenstichting gaat verder als Werkgroep Vrienden en is inmiddels enthousiast aan de slag gegaan.

De Werkgroep bestaat uit 4 leden: Marianne Hamer, Mariet Jansen, Thea de Bont en als nieuwkomer Janny Groot Beumer. Zij organiseren acties en activiteiten om geld in te zamelen voor De Cirkel, met name voor ondersteuning van de vrijwilligers. De opbrengsten worden gelabeld en komen op een aparte rekening. Binnen het bestuur heeft Marian Kalfs de speciale portefeuille ‘Vrienden-Vrijwilligers’.

Tevens proberen de Vrienden de naamsbekendheid van De Cirkel te vergroten. Zo zullen zij aanwezig zijn op diverse streekactiviteiten, zoals de Sallandse Wandel- vierdaagse en de kerstmarkten in de regio. De Vrienden kunnen bij die gelegenheden leuke artikelen verkopen die soms speciaal voor hen zijn ontworpen, bijvoorbeeld de kaartenset ‘Salland op de kaart’. De Landwinkels in de regio verlenen ook hun medewerking bij de verkoop van deze kaarten. Tijdens Stöppelhaene sluiten de Vrienden weer aan bij de grote fototentoonstelling van de Fotoclub Salland in de Kruisverheffing.

De Werkgroep gaat zich nu richten op nieuwe acties. Hebt u een leuk idee of wilt u de Vrienden ondersteunen bij activiteiten? Stuur dan een mailtje naar: vrienden@decirkelraalte.nl

 

Samen met u De Cirkel blijvend ondersteunen