DSC_0681 heino's mannenkoor
Op zaterdag 25 oktober wordt in de Nederlands Hervormde Kerk in Heino  het benefietconcert “Vriendschap & Liefde” gegeven.
De aanvang van het concert is om 20.00 uur. De opbrengst er van komt dit jaar ten goede aan  Stichting De Cirkel en is bestemd voor de nieuwbouw van het hospice.
Kaarten zijn vanaf 2 oktober a.s. in de voorverkoop verkrijgbaar à € 8,00 bij de Smulbaai aan de Canadastraat en bij Het Dorpshuus aan de Marktstraat in Heino.
Kaarten aan de kerk op 25 oktober kosten € 9,00.
Het concert wordt gegeven door het Heino’s Mannenkoor onder leiding van Svetla Anastasova.
Dit jaar is het koor versterkt met projectgroep leden die sinds januari 2014 een nieuw repertoire ingestudeerd hebben rond het thema “Vriendschap & Liefde”.
Het wordt een speciaal concert met liederen die je normaal niet verwacht van een mannenkoor. Nummers als The rose, Michelle en When I’m sixty four staan op het programma.
Aan het concert wordt verder meegewerkt door pianist Roel Praas en Muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino o.l.v. dirigent Jan Jager.
Door studenten van het Deltion College uit Zwolle wordt voor het concert een speciale beamer presentatie voorbereid, geheel in het teken van het thema van het concert.
Het Heino’s Mannenkoor wil door het benefietconcert  een steentje bijdragen aan dit breed gedragen maatschappelijk en noodzakelijk doel.
Door toegangskaarten voor dit concert te kopen steunt u de totstandkoming van het nieuwe hospice.  (www.heinosmannenkoor.nl )