hans groen 2016hans groen 2016 2

Aan het eind van het concert van popkoor en band Musing kon dirigent Hans Groen een cheque overhandigen van de opbrengst van twee avonden die in het teken stonden van een actie voor het hospice van De Cirkel. De eerste avond waren de leerlingen van Hans Groen in touw. Zij speelden in De Bagatelle op hun instrument voor ouders, familie, bekenden en overige belangstellenden. De leerlingen schonken de opbrengst van hun optreden aan De Cirkel.

De avond daarop  verzorgde het popkoor en de band Musing geheel belangeloos een concert voor de gasten van de De Bagatelle. Naast muziek kregen de ca 75 gasten een driegangdiner voorgeschoteld uit de keuken van Chef-Kok Chiel de Groot van De Bagatelle. De muziek sloeg zo aan dat de voetjes van de vloer gingen.

Jos Elshof en Elise Venemans, bestuursleden van De Cirkel, waren blij verrast met deze mooie actie. Na de uitreiking van de cheque gaf het koor een toegift voor de gasten.

Na de overhandiging van de cheque werd het bedrag nog verhoogd naar € 3.350,00 door een serveerster van De Bagatelle die haar salaris van de avond beschikbaar stelde.