DSC_9707

De benefietconcerten van het Heino’s Mannenkoor hebben € 2300,00 opgeleverd voor de bouw van het nieuwe hospice van Stichting De Cirkel aan de Monumentstraat in Raalte.
Op zaterdag 25 oktober trad het Heino’s mannenkoor samen met muziekvereniging Ons Genoegen op in de NH – Kerk in Heino en zondagmiddag 9 november was de Bigband van het Carmel College Salland de partner van het koor en de locatie van het concert ’t Hoftheater in Raalte.
Deze fraaie concerten, die goed bezocht werden,  waren niet alleen muzikaal succesvol, maar ook financieel een klinkend succes. Per saldo bleef er € 2300,00 over voor het vooraf vastgestelde goede doel.
Woensdag 19 november, voorafgaand aan de wekelijkse koorrepetitie in ‘t Kerkhuus in Heino, werd in aanwezigheid van het koor en dirigente Svetla Anastasova,  de cheque aangeboden.
Voorzitter Gert Siebert kon het bedrag symbolisch overhandigen aan een delegatie van het bestuur van De Cirkel, de heren Jos Elshof en Klaas Koekkoek, die zich blij verrast toonden met de opbrengst .