Zo verwoordt een vrijwilliger het. Zorgen voor een terminaal zieke geeft vooral heel veel voldoening en daarmee het gevoel dat je er een rijker mens van wordt. Klaarstaan om families te ondersteunen in hun zorg voor een geliefde naaste is bijzonder. De tijd van afscheid nemen is uniek, een markeringspunt in ieders leven. Een periode van intens leven zolang iemand er nog is. Daar komt veel bij kijken en kan zo veel van mensen vragen, dat ondersteuning thuis nodig is of een opname in het hospice/bijna-thuis-huis.

Dacht je al vaker ‘dat is misschien wel iets voor mij’, dan is het nu tijd om je aan te melden en deel uit te gaan maken van een fantastische groep vrijwilligers die zich met hart en ziel inzet voor terminaal zieken en hun familie. De Cirkel biedt je afwisselende taken, alle tijd om voor mensen te zorgen en de kans om door boeiend werk als persoon te leren en ervaring op te doen. Bij de mensen thuis of in het in 2015 geopende hospice aan de Monumentstraat in Raalte. Laat je verrassen door de diversiteit in ontmoetingen. Denk niet te snel ‘dat kan ik niet’, iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt is welkom. Je hoeft niet in de zorg te werken, het is prima te combineren met een baan en ook mannen verwelkomen we graag. Samen kijken we naar ieders mogelijkheden. De Cirkel zorgt ervoor dat je goed toegerust kan starten, voor goede begeleiding en een fijne, warme sfeer.

Wil je meer weten, heb je allerlei vragen, kom dan vooral naar de open informatiebijeenkomst op 11 juli a.s. van 19.30u -21.00u in het Annahuis in Raalte. De Cirkel presenteert zich dan uitgebreid en er is alle gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.  Coördinatoren zijn bereikbaar op 06-20134461, 06-27408072 en 06-25397785. Kijk vooral ook op onze website (www.decirkelraalte.nl)