ton en paul en thermometer                 megawalk                 bingo in de tent

Gemeente Raalte vult aan tot € 95.000

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 oktober werd Sallands Laatste Tentfeest gehouden. De opbrengst is bestemd voor de nieuwbouw van hospice De Cirkel aan de Monumentstraat in Raalte.
Op de Domineeskamp in Raalte stond het grote tentencomplex waar drie dagen lang allerlei festiviteiten plaatsvonden. Met de opbrengst van € 73.000,- en de aanvulling tot € 95.000,- van de gemeente Raalte, zijn de laatste gaten in de begroting voor het nieuw te bouwen hospice voor Salland gedicht.

Omvangrijk programma
Hoogtepunt van dit weekend was toch wel de bekendmaking van het verrassende eindbedrag op de zondagnamiddag. De meeste mensen hadden er toen al een middag Frühshoppen opzitten. Het fraai uitgedoste publiek ging daarbij helemaal los. Het omvangrijke programma van Sallands Laatste Tentfeest bestond verder uit de benefietwedstrijd op het Rohdaterrein tussen oud-profs en Sallandse amateurs, een bingo-middag voor senioren, een unieke kavelveiling, de Herfstfair, de fietsestafette Slinger van Salland (start in verschillende buurtdorpen), een wedstrijd om de titel Sallandse Schutterskoning, Rad van Avontuur, de Megawalk marathon en heel veel muziek op de vrijdag- en zaterdagavond.

Unieke sfeer
De sfeer van dit unieke éénmalige evenement voor het goede doel werd al vergeleken met de Serious Request actie rond het glazen huis van radio 3FM. De feeststemming zat er op vrijdag meteen al goed in en hield het hele weekend aan. De verschillende activiteiten brachten jong en oud op de been voor het goede doel. Salland heeft zich van zijn allerbeste kant laten zien. Jong, oud, bedrijven, vrijwilligers, inwoners van heel Salland. Zoveel saamhorigheid, betrokkenheid bij het hospice en een fijne feeststemming.

Organisatoren Ton Groot Beumer en Paul Wittenhorst kijken blij en voldaan terug op dit succesvolle weekend. “Alle verwachtingen zijn ruim overtroffen. Wat willen we nog meer?”.
Wilt u zien hoe het feest verlopen is? Klik dan hier