Woensdag 19 maart heeft Peter Maatman van volleybalvereniging Salvora een cheque van € 100,- overhandigd aan het bestuur van De Cirkel. Het geld is bestemd voor de nieuwbouw van het hospice in Raalte.

De vereniging had een actie opgezet met plaatjes albums. Per verkocht album was 20 % van de omzet bedoeld voor een goed doel. De vereniging wil hiermee aangeven dat het bij acties niet alleen om de eigen vereniging draait maar wil ook een gebaar maken richting een maatschappelijk doel.

De cheque werd overhandigd bij de Coop, na afloop van een plaatjes ruilmiddag.

Het bestuur van De Cirkel bedankt Salvora en roept ook andere sportverenigingen en organisaties op het voorbeeld van Salvora te volgen. Bij activiteiten voor het spekken van de verenigingskas kunnen zij hun actie een meerwaarde te geven door met een deel van de opbrengst een goed doel te steunen. “Als het even kan, is het natuurlijk super ,als het nieuwe hospice in Raalte dat goede doel mag zijn” aldus het bestuur.

Elise, Henk en Peter Maatman bij Coop Salvora-gift 19-3-2014Op de foto overhandigt Peter Maatman (rechts) namens Salvora de cheque aan Elise Venemans en Henk Nijhuis, beide bestuursleden van De Cirkel.